Jöjjön most ez a mandulakrémes datolyagolyó recept, ami egy
igazi kis íz- és energiabomba és nem mellesleg pillanatok
alatt elkészíthető.
Hozzávalók:
- 13-14 db-hoz
- 15 dkg magozott aszalt datolya
- 5 dkg Donum Terrae mandulakrém
- 5 dkg őrölt mandula
- 3 teáskanál víz
a forgatáshoz:
aprított szeletelt mandula
Elkészítése:
A datolyát szálirányra merőlegesen vékony szeletekre vágjuk,
majd a mandulakrémmel és a vízzel aprítógépbe tesszük, és
pár percig krémesítjük. Hozzáadjuk az őrölt mandulát, és az
egészet összedolgozzuk. A masszából diónyi golyókat formázunk,
és mindegyiket durvára darált szeletelt mandulába forgatjuk.
Néhány órára hűtőbe tesszük.
A receptet köszönjük szépen Sámson Anitának, a Desszert Szoba blog tulajdonosának!
Az eredeti recept itt olvasható:
https://www.desszertszoba.hu/mandulakremes-datolyagolyo/