Nagyon finom, sütés nélküli torta, amiből nem spórolhatjuk ki a
különleges hozzávalókat. Ünnepek idején született
gyermekek nagy kedvence lehet.
Hozzávalók:
- 200 g zabkeksz
- 100 g vaj
- 500 g mascarpone
- 200 g tejcsokoládé
- 200 ml Hulala tejszín
- 6 db Kinder Bueno
- 1 csomag expressz zselatin
- 200 ml Hulala tejszín
- 50 g tejcsokoládé
- Kinder Bueno darabkák, tetszetős bonbonok
Elkészítés:
A tortaalaphoz daráljuk le vagy törjük apró darabokra a kekszet, majd
keverjük össze az olvasztott vajjal. Nyomkodjuk egy tortaforma aljába.
A krémhez verjük fel a 200 ml tejszínt, keverjük bele a mascarponét,
majd a felolvasztott csokoládét, végül az apróra tört Kinder Bueno
darabokat és az expressz zselatint. Öntsük a tortaformába a kekszes
alap tetejére. Dermedés után verjük fel a maradék tejszínt, kenjük be
vele a torta oldalát, majd tetejét. Olvasszuk fel az 50 g csokoládét,
majd csíkozzuk be vele a torta tetejét, esetleg oldalát is. Végezetül
szúrjunk Kinder Bueno darabkákat és bonbonokat díszítésként
a torta tetejére. Frissen tálaljuk!